08 خرداد 1402

تقسیط حقوق مالی زوجه و اجرای صیغه طلاق

دسته بندی : خانواده | طلاق
لیلا شیروانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام بنده وقت دفترخانه طلاق گرفتم.مهریه زوجه تقسیطی بوده و پیش پرداخت آن صورت گرفت.نحله و سه ماه عده طلاق رو هم دادم بهش.الان یه اجراییه نفقه گذشته برای اداره قبلا اورده و ماهانه از حقوق کسر میشه.حالا زوجه میگه تا اون مبلغ رو کلا پرداخت نکنی برای اجرای صیغه طلاق نمیام.منم حکم اجراییه و فیش هایی که از اداره کم شده رو دادم محضر.ولی باز خانم نمیاد برای اجرای صیغه طلاق.الان من میتونم با استناد به اون اجراییه و فیشها حکم از شعبه صادر کننده گواهی عدم سازش ،اجازه اجرای صیغه طلاق رو برای محضر بگیرم؟ممنون میشم راهنمایی کنین🙏

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر محترم سلام _ شما با ارائه ی پرداختی ها و رسید پرداخت اقساطی به شعبه ی صادر کننده ی حکم طلاق مراجعه کنید و گواهی دریافت کنید تا دفتر خانه به زوجه ابلاغ کنند،اگر حضور پیدا نکنند ،سردفتر صیغه را جاری میکنند و طلاق انجام میشود.موفق باشید