08 خرداد 1402

دریافت گواهی تجرد از ثبت احوال

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخير
من ي اقايي كه در كشور آلمان زندگي ميكنه و قبلا در ايران ازدواج داشته و داراي دو فرزند ميباشد ميخوام ازدواج كنم
دولت آلمان يسري مدارك از ما خواسته كه از طريق سفارت ايران اقدام كنيم
الان مدارك نامزد من پيش خودشه و مادر ايشون وكالت داره از ايشون كه طلاق نامه رو بگيره ، ميخواستم بدونم آيا گواهي مثل گواهي تجرد كه برا من بود وجود داره برا ايشان هم كه ما آن گواهي رو بگيريم از ادراره ثبت احوال كه مثلا ايشون الان متاهل نيستن؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بله کاربر محترم چنین گواهی در مورد اقا هم وجوددارد ولی به خودشخص یا وکیل وی داده می،شود.