08 خرداد 1402

در صورت ترک کار ، کارفرما میتواند ادعای خسارت کند؟

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
کبری پیرداده بیرانوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من یک قراداد یکساله با کارفرما امضا کردم و یک سفته 50 تومانی گزاشتم و من بعد 4 ماه میخوام خارج بشم توی قرار داد نوشته شده اگه زودتر از یکسال ترک کار کنی باید یکماه از حقوقت رو بدی سوالم اینه که سفته رو میتونه به این دلیل اجرا بزاره؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی ، در صورتی که در قرارداد همین بند مبنی بر پرداخت یک ماه حقوق آورده شده است ، ملزم به پرداخت هستید و چنانچه شرط دیگری مبنی بر پرداخت خسارت در صورت ترک کار در قرارداد نیست کارفرما ملزم است هنگام ترک کار شما سفته را به شما عودت دهد