08 خرداد 1402

حضانت فرزند جهت ثبت نام در مدرسه

دسته بندی : خانواده | حضانت
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشین ببخشین مدرسه از من برگه حضانت میخاد که بزاره پرونده دخترمو جابجا کنم منم سال ۹۶ طلاق گرفتم الانم تهرانم زندگی میکنم ی راهنمایی میکنین تکلیف من چیه الان برم شهرستان دادگاه چی بگم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام - کاربر محترم بدوا باید سن فرزند را اعلام نمایید اگر ذکور باشد از ۱۵ سال به بعد و مونث از ۹ سالکی خود تصمیم گیرنده میباشد که با کدامدیک از پدر و مادر زندگی نماید که نیازی به مدرکی ندارد اما قبل از ان سالها از حکم دادگاه طلاق که تعیین تکلیف نموده استفاده نمایید