08 خرداد 1402

آیا همسر و شوهر خواهرم در مسئله ارث ما و برادرم به عنوان شاهد ذینفع محسوب میشوند .

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
کبری پیرداده بیرانوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

خدمت وکیل محترم سلام وخسته نباشید پدر و مادرم ده سال پیش فوت کردند ما چهار خواهر و یک برادر هستیم در طی این ده سال برادرم از خانه و مزرعه برنج پدریم استفاده میکند دوسال پیش خطی دستی بین خودمان و شوهر یکی از خواهرانم نوشت مبنی بر اینکه ما حقمان را از خانه و مزرعه اموال پدریمان گرفته ایم و ما سه خواهر امضا و اثر انگشت زدیم چون برادرم به ما قول داده بود بعد این توافق حقمان را از اموال پدری بدهد.یکی از خواهرانم امضا نکرد. در طی این دوسال هروقت ما به برادرمان میگویم حق مان را بده میگویید من از شما امضا دارم حق مارا نمی دهد و از اعتماد ما سوءاستفاده کرده کسی در جلسه ما حضور نداشت جز شوهرخواهرم که خط دستی رو نوشت وهمسر من که زیر ورقه رو امضا کردندآنها حاضرند دردادگاه شهاد دهند که بعد دست نوشته برادرم حق ما را نداده است ما از برادرم شکایت کردیم ودادگاه شاهدان راخواسته وما شوهرم وشوهرخواهرم رومعرفی کردیم آیا شوهرم وخواهر شوهرم دردادگاه شهادت دهند مورد قبول هست آنها ذینفع به حساب نمی آیندممنون میشوم مارا راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی ، همسر شما و شوهر خواهر شما میتوانند شهادت دهند و ذینفع نیستند ، شما نیز در برابر ادعای برادرتان مبنی بر پرداخت سهم الارث از ایشان بخواهید مدارک پرداخت سهم الارث را ارائه دهد .