08 خرداد 1402

دادخواست طلاق از طرف خانم

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من میخواستم از شوهرم جدا بشم و درخواست طلاق بدم اولین بدم از کجا باید شروع کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر خانم برای طلاق گرفتن نیاز به دلیل دارد پس باید دلیل داشته باشید اگر دارید از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست خود را مطرح کنید اگر دلیل ندارید به دفتر ثبت ازدواجتون مراجعه کنید و مهر خود را به اجرا بگذارید و اگر دسترسی به سند نکاحیه ندارید از از دفترخانه رونوشت را تقاضا نمایید و مهر خود را به اجرا بگذارید و اهرم فشار برای ایشان باشید که خود زوج اقدام به طلاق شما نماید چرا که مرد برای طلاق نیاز به دلیل ندارد