09 خرداد 1402

اجاره سرقفلی به غیر

دسته بندی : حقوقی | املاک
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر ببخشید من ی مغازه سرقفلی دارم در رسته شیرینی کار میکردیم الان با تمام وسایل دادم اجاره اما هنوز قرارداد نداریم خواستم ببینم قرارداد و در باب اجاره قید کنیم یا در باب مشارکت که از طرف صاحب ملک به مشکل نخوریم بعد ها
و اینکه مشارکت یا اجاره هردو باید صاحب ملک امضا کنه زیرشو

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر تحت عنوان اجاره باشد و نیاز به اجازه مالک است مگر در قرارداد صراحتا این حق از طرف مالک قبلا به شما داده شده باشد