09 خرداد 1402

اخذ حکم جلب جهت مطالبه مهریه

دسته بندی : خانواده | اعسار
مهرناز قیاسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید ببخشید یه سوال داشتم همسرم ده تا سکه محکوم شده من امروز بیست روز میشه که درخواست تقسیط نزده و اعتراضی نکرده من اجراییه بزارم بعدش طبق مهلت قانونی که بهش میدن نیاد پرداخت نکنه جلب میکنن؟ چون امروز به من گفتن که مهریه جلب ندارد ممنون میشم راهنمایی کنید و توضیح بدین اگر توان پرداخت نداشت باید اعتراض یا تقسیط میزد ولی وقتی نزده و می‌ره اجراییه خوب باید پرداخت کند چگونه میتوانم جلب بگیرم و اینکه واقعا جلب ندارد یا دارد ؟ ممنون از راهنماییتون
من این متن رو نوشتم یه نفر راهنمایی کرد گفت میتونم جلب بگیرم بعد یک ماه
باز دوباره متن رو نوشتم گفتن قانون ماله قبله و جلب نداره
گفتن اگه من پرونده رو ببرم اجرای احکام و مالی داشت که معرفی میکنم نداشت هم هیچی دیگه جلب ندارد
یعنی چی پس یعنی الکی محکوم میکنیم وقتی اون اصلا درخواست تقسیط نداده و هیچ اعتراضی نکرده و حتی درجلسه رسیدگی حاضر نشده ممنون میشم درست راهنماییم کنید که آیا جلب دارد دستم به جایی می‌رسد یانه ؟مرسی

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما همراه گرامی سایت وکیلوند با توجه به این که شما دادخواست مطالبه مهریه دادین و ایشون ظرف مهلت مقرر 30 روز نه مال معرفی کردن نه دادخواست اعسار دادن پس ار گذشت مدت فوق صد در صد امکان اخذ حکم جلب برای شما وجود دارد امیدوارم در این مسیر به همراه مشاوره درست موفق باشید در موارد ذیل میتوان حکم جلب گرفت یک ماه پس از صدور اجراییه، دادخواست اعسار ندهد یا پس از قبول دادخواست اعسار، مهریه اقساطی را پرداخت نکند یا پس از پرداخت چند قسط از مهریه، باقی اقساط آن را نپردازد زن می‌تواند حکم جلب مهریه را برای زوج از دادگاه درخواست کند.