09 خرداد 1402

درخواست طلاق از طرف خانم

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام همسرم بددهنه وب شدت دست بزن داره میخوام تقاضای طلاق بدم اماهیچ پول وپس اندازی ندارم چطورمیتونم اینکاروانجام بدم راهی نداره ک بعدش هزینه هاروپرداخت کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر خانم برای طلاق گرفتن نیاز به دلیل دارد پس باید عسر و حرج خود مبنی بر بد دهنی و ضرب وشتم راثابت کنید ادله اثبات دعوی اقرار خود همسرتان شهادت شهود و سند در کنار اینها نامه پزشکی قانونی و حکم محکومیت وی به علت ضرب وشتم و توهین را دادگاه خانواده ضروری میداند و برای هزینه ها دادخواست اعسار از هزینه دادرسی را مطرح کنید‌.توصیه بنده به اجرا گذاشتن مهریه است تا اهرم فشار برای ایشان باشید که خود زوج اقدام به طلاق شما نماید چرا که مرد برای طلاق نیاز به دلیل ندارد