09 خرداد 1402

مزاحمت و تعقیب بدون مجوز توسط همسر

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
مرضیه صفدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خستع نباشید..ببخشید من مدتی است با همسرم اختلاف دارم و درحال طلاق گرفتن هسیم..(ب دلیل خیانت همسر و اعتیاد به مشروب و موادو دخالت خانواده همسر)و یک دختربچه دارم ‌و طبق رای دادگاه قرار براین است ماهیانه یک تومان همسرم بپردازد وچون زورش میاد بده دنبال آتو گرفتن ازمنه ..هرجا میرم منو تعقیب میکنه ایا این کارش جرم یا حکمی نداره از نظر قانونی میتونه اینکارو بکنه یا ن؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام. درصورتی که همسر شما با تعقیب برای شما ایجاد مزاحمت میکند تحت عنوان مزاحمت قابل پیگیری و شکایت است.