09 خرداد 1402

مطالبه مهریه وجه نقد

دسته بندی : خانواده | مطالبه مهریه
مرضیه صفدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و درود. پدر من در سال نود و سه فوت کردن و سال نود و شش مادرم از دا گاه درخواست مهریه کردن و سند تنها ملک رو گرو دادگاه گذاشتن و بر خلاف اصرار من به تفکیک سند، دیگه دنبال کار رو نگرفتن. امسال من درخواست تفکیک سند کردم سوال من اینه با توجه به اینکه سال ۹۶ مهریه مادر توسط دادگاه محاسبه شده و سند گرو دادگاه بوده ایا امسال موقع تفکیک سند مهریه بیشتر میشه و جریمه دیرکرد میخوره؟ اگر اره چقدر
مهریه مادر من سال ۵۴ معادل صد هزار تومان یا یک میلیون ریال وجه نقد رایج که با حساب دادگاه ۹۷ میلیون شد و یک سکه پهلوی هست
ممنونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام. با توجه به عدم پیگیری خود مادر خیر خسارت تاخیر تادیه تعلق نمیگیرد اما هر گاه نطالبه کند به قیمت روز محاسبه میشود.