28 مهر 1400

مدارک لازم برای مستری پدر

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مستمری
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام.بنده به تازگی جدا شدم.قصد برقراری حقوق پدر و مادرم رو دارم.باتوجه به اینکه در مجردی حقوق هر دو را دریافت میکردم.در حال حاضر برای ارائه مدارک به غیر از طلاق نامه و شناسنامه باید مدرک دیگری نیز ارائه دهم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام درود کاربر محترم درخواست بازماندگان مبنی بر تقاضای برقراری مستمری، اصل و تصویر شناسنامه و کارت ملی بیمه‌شده متوفی و اصل و تصویر گواهی فوت بیمه‌شده که از سوی اداره ثبت‌احوال صادر شده باشد از مدارک و مستندات لازم برای مراجعه به شعبه و برقراری مستمری بازماندگان تأمین‌اجتماعی است. همچنین اصل و تصویر سند رسمی ازدواج دائم همسر متوفی، اصل و تصویر صفحات شناسنامه و کارت ملی افراد تحت‌تکفل واجد شرایط (همسر، فرزندان، پدر و مادر یا شوهر تحت‌تکفل بیمه‌شده زن متوفی) و گواهی تحصیل معتبر و تأیید شده از سوی مراجع ذی‌صلاح برای فرزندان ذکور بیش از 18 سال سن از دیگر مدارک لازم برای برقراری مستمری بازماندگان تأمین‌اجتماعی است. باتوجه به شرایط و ویژگی‌های پرداخت حق‌بیمه و یا فوت بیمه‌شده مدارک دیگری نیز ممکن است از سوی شعب سازمان تأمین‌اجتماعی اخذ شود. موفق باشید