09 خرداد 1402

درخواست طلاق از طرف خانم

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من حدود یک ماهه که می خواهم از شوهرم جدا شم باید چکارکنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر خانم برای طلاق گرفتن نیاز به دلیل دارد پس باید عسر و حرج خود راثابت کنید ادله اثبات دعوی اقرار خود همسرتان شهادت شهود و سند و مدرک علت جدایی مثل حکم محکومیت همسرتان به علت ضرب وجرح .توصیه بنده به اجرا گذاشتن مهریه است تا اهرم فشار برای ایشان باشید که خود زوج اقدام به طلاق شما نماید چرا که مرد برای طلاق نیاز به دلیل ندارد