09 خرداد 1402

مطالبه وجه از طرف وراث

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام و احترام
اینجانب یک دختر 39 ساله هستم که مدت 17 سال است مستقل مالی هستم و زیر پوشش خانواد ام نیستم و مدت 8 سال جدا از پدر و مادرم زندگی میکنم البته پدرم را ازد ست داده ام و مادرم هم سال گذشته فوت کردند البته هنوز سال ایشان نشده است دو خواهرم خارج از ایران زندگی می کنند در سال 1392 مادرم مبلغ 15 میلیون تومان به حساب من واریز کردند بدون هیچ رسیدی و گفتند بابت خرید جهزیه بوده است و چون قصد ازدواج نداری دینمان را نسبت به این کار پرداخت کردیم اما هم اکنون خواهران منادعا دارند که مادرم در وصیت نامه اش آن مبلغ را به عنوان قرض نوشته است و باید برآورد کنند و از خانه ای که من خریداری کره ام دو دانگ به آنها میرسد لطفا راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر اولا صحت آن وصیت نامه مشخص نیست ثانیا به فرض صحت چون موضوع پول است باید حداقل اظهارنامه ارسال کرده باشند از زمان ارسال اظهارنامه یا دادخواست مطالبه وجه، خسارت تاخیر محاسبه میگردد پس نگران نباشید