10 خرداد 1402

مطالبه نفقه مهریه اجرت المثل طلاق

دسته بندی : خانواده | ترک انفاق
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
من پنج سال ازدواج کردم شوهرم اصلا خرجی نمی‌ده بهم خیانت هم کرده بداخلاق و جنون داره در حد کتک زدن بارها سر چیز بی ارزش بهم فحاشی و کتک زده دو تا بچه. دارم مبخوام ببینم چطور میتونم طلاق بگیرم بچه هام پیش خودم باشه مهریه هیچ چیزی نمی‌خوام فقط بتونم بچه هامو داشته باشم یکیش چهار سالشه یکی شیش ماهه براخونه هم چیزی نمیخره بزور با دعوا

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم شما می بایست دعاوی نفقه مهریه اجرتالمثل ‌‌طلاق را مطرح کنین و موضوع طلاق نیز بدلیل عدم پرداخت نفقه و‌عیر و حرج می تواند باشد با تشکر