06 تیر 1401

مطالبه مهـریه و عدم تمکین از سوی زوجه

دسته بندی : خانواده | مطالبه مهریه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باعرض سلام خانمه بنده ۶ماهی هست که قهرکرده هرچی ریش سفیدفرستادم راضی به برگشتن نیست ازسوی دخالت خانوادش مهریش رواجراگذاشته بنده درحاله حاظربیکارم کارم ازاده وهیچ چیزی به حساب خودندارم درحال حاظراحضاریه واسم نیومد۱۶روزی هست که اقدام کرده خواهشن کمکم کنیدچکاربایدکرد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ شما می توانید با تنطیم و ارسال اظهارنامه، مراتب ترک زندگی زناشویی را به ایشان ابلاغ و در نهایت الزام به تمکین زوجه را بخواهید.. در صورت عدم توفیق؛ با تنظیم استشهادیه محلی از افرادیکه درجریان موضوع عدم تمکین زوجه هستند، می توانید نسبت به طرح دادخواست الزام به تمکین و اثبات عدم تمکین ایشان اقدام نمایید.. در خصوص مطالبه مهریه نیز پس از صدور حکم قطعی محکومیت مهریه و در زمان صدور اجراییه، می توانید دادخواست اعسار از پرداخت مطرح نمایید تا دادگاه حکم به پرداخت اقساطی مهـریه صادر نماید.. در صورت لزوم از طریق رزرو مشاوره تلفنی، می توانید راهنمایی کامل را دریافت نمایید..