10 خرداد 1402

دریافت نفقه دوران عقد نکاح

دسته بندی : خانواده | نفقه
سمانه ده حقی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام عرض ادب بنده مدت دوسال عقد بودم ویکسال به زندگی رفته بودم و درحال حاضر منزل پدرم امدم بنده دادخواست نفقه دوران عقدرو دادم همچنین دران دوسال همسرم پولی به حساب بنده واریز نکرده و نفقه ای نداده بودند حالا سوالم اینه ایشون چه دفاعی میتونن ارائه بدهندکه نفقه دوران عقد تعلق نگیرد؟؟؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر. نفقه دوران عقد در هر حال به شما تعلق می گیرد چرا که تا پیش از رفتن به منزل مشترک و دریافت مهریه،(یعنی در دوران عقد) ملزم به تمکین نبوده اید.