10 خرداد 1402

اجرای صیغه ی طلاق توسط عاقد روحانی

دسته بندی : خانواده | طلاق
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر اگرعاقد روحانی طلاق عادی اجرا کند و مستندات گواهی عدم سازش و مشاوره همراه داشته باشند زوجین
برای روحانی مشکلی وجود دارد؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی اگر طلاق در دفتر خانه و توسط عاقد روحانی که مجوز داشته باشد انجام شود مشکلی پیش نخواهد آمد ولی با توجه به تشریفاتی بودن طلاق و لزوم حضور شاهد ،اگر شرایط مقرر در قانون را نداشته باشد ،مشکل ساز خواهد بود . موفق باشید