10 خرداد 1402

دادخواست طلاق صدور حکم طلاق

دسته بندی : خانواده | طلاق
مرضیه صفدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام اگر درخواست طلاق رد بشه باید روی همون پرونده درخواست مجدد طلاق را بدیم یا درخواست جدید داده میشه منظورم اینه رای دادگاه قبل لازم همراه باشه برای وکیل جدید چون نمیخوام ایشون ببینه بدون رای های قبلی درخواست مجدد مشکلی نداره ؟
و چه مدت بعد رد درخواست طلاق میشه درخواست مجدد داد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و درود اگر دادخواست طلاقی که ارائه شده و با حکم قطعی دعوای شما رد شده، باید رای قبلی به وکیل نشان داده شود تا در صورت رفع موانع مجدد اقدام به تنظیم دادخواست دهد. در غیر این صورت ممکن است به استناد عدم وجود دلیل جدید مجدد دادخواست رد شود و یا حکم بر علیه شما صادر شود.