10 خرداد 1402

مطالبه سکه به استناد سند عادی

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
مرضیه صفدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام رسید دارم با امضا اثر انگشت ۶۵۰عدد سکه شخصی بهم بدهکاره اما در واقع ۱۰۰سکه بنده دادم.ولی چون طرف پدرم میباشد خودش گفت تعداد را انقد بنویس من سر موقع پرداخت میکنم پول یک واحد آپارتمان در تهران را سکه بنویس.آیا با رسید میتوانم ۶۵۰عدد سکرو مطالبه کنم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و درود. با توجه به تنظیم سند عادی فیمابین شما و پدرتان امکان مطالبه وجود دارد. البته صدور حکم به نفع شما مستلزم عدم اثبات پدر درخصوص ۱۰۰ سکه میباشد.