10 خرداد 1402

بازنشستگی با بیست سال سابقه کار

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مستمری
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام . بنده ۴۱ سال سن دارم که کارمند رسمی با ۱۴ سال سابقه و کم شنوا که تحت پوشش بهزیستی می باشم و‌چون از سمعک استفاده می کنم کم شنوایی خفیف قید شده . آیا میتونم با بیست سال سابقه بازنشست بشم. آیا رضایت ما فوق ضروری است؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی فعلا شرایط سنی بازنشستگی را ندارید ولیکن پس از ۲۰ سال یعنی بعد ۶ سال دیگه بله میتوانید در خواست دهید با بیست روز حقوق بازنشسته میشوید .و رضایت ما فوق اگر طبق قانون شرایط مقرر را داشته باشید اصولا نیازی نیست . موفق باشید