29 مهر 1400

موضوع غبن فاحش در نوسانات

دسته بندی : حقوقی | املاک
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من دادخواست فسخ قرارداد بدلیل غبن افحش زدم ولی دادگاه بدوی به دلیل اینکه 2سال از تاریخ مبایعه گذشته و در مبایعه نامه غبن ساقط شده رای رد دعوی صادر کرده اعتراض زدم تجدید نظر و یک نظره کارشناس خودم گذاشتم که تفاوت قیمت همان زمان حدود 200مبلیون توان بود باز هم همین رای را تایید کرده آیا راه اعتراض دیگه وجود داره مثل فرجام خواهی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم بهتراست قرارداد بررسی شود تا راه حل بهتری جهت تنظیم دادخواست ارائه شود