نفقه فرزند

دسته بندی : خانواده | نفقه
مجید عابدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

پدر اینجانب چند سالی هست که نفقه منو پرداخت نمیکند باید به چه نحو اقدام کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام. شما نفرمودی اولاد ذکور هستی یا مونث. به هر شکل اولاد ذکور تا سن ۱۸ سالگی به شرط سلامت فیزیکی و روانی و عدم محجوریت، تحت کفالت پدر و به تبع آن اخذ نفقه از وی می باشد. اما در خصوص اولاد مونث تا هنگامی که وی ازدواج نکرده تحت کفالت پدر و به تبع آن اخذ نفقه از وی می باشد. در ضمن چنانچه فرزند مونث ،دارای بیماری منجر به حجر وی باشد و ازدواج نکند تا بقای ایشان ، مشمول اخذ نفقه از پدر می باشد.