11 تیر 1401

مخالفت با جدایی فرزند 21 ساله پسر

دسته بندی : خانواده | حضانت
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

فرزند پسر ۲۱ سال در امریکا در کالیفرنیا که با متدر وپدر زندگی میکنددانشجو وکار هم نمیکنه بگذارد برود بی خبر خانه دختر ایا خانواده پسر میتوانند جلو پسر شون که با انها زندگی میکرده بگیره که نروند خانواده پسر چکار میتوانند بکنن برای مخالفت جدایی فرزندشان که شغل ندارند دانشجو از نظر انها تک پسرشان شرایط مستقل شدن ندارد چکار میتوانند بکنند.
باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ صرفنظر از توضیحات شما؛ اساسا با توجه به قوانین جاری تمامی کشورهای جهان در خصوص سن حصانت و یا سرپرستی فرزند؛ اصـولا فرزند پسر با داشتن سن 21 سال از سن حضانت خارج بوده و به تنهایی می تواند برای زندگی مستقل خود تصمیم بگیرد.. مؤید باشـید..