11 تیر 1401

طلاق به درخواست زوجه و تنصیف اموال

دسته بندی : خانواده | اجرت المثل
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و عرض ادب و احترام بنده ۳۳ سال پیش ازدواج کردم حین عقد شوهرم بند شریک اموال را امضا نکردند اگر بنده تقاضای طلاق کنم غیر از مهریه چیزی برام تعلق میگیره یا ته؟ ممنونم از پاسخگویی شما

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر مجترم؛ شرط تنصیف اموال و دارایی صـرفا در مواردی جاریست که درخواست طلاق از جانب مرد مطرح شده باشد.. در صورت لزوم از طریق رزرو مشاوره تلفنی، راهنمایی کامل را دریافت نمایید..