11 خرداد 1402

عدم تعیین مهر در عقد موقت

دسته بندی : خانواده | مهریه
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام
سه ماه با دختری ازدواج کردم صیغه سه ماه خونده شد ۱۸خرداد صیغمون تموم میشه (اکنون دوشیزه نیست)و به زنم میگم بریم برای عقد میگه من نمیخوام هیچ مشکلی هم ندارم نه معتادم (ورزشکارم) کلی هم براش خرج کردمو گردش بردمش باز میگه بیشتر میخوام تا جایی که توان داشته باشم براش خرج کردمو گردش بردمشو بدون هیچ دلیل از من همش ّهانه میاره.
حالا سوالم اینجاش بعد تمام شدن صیغه تکلیف چیه؟ یعنی نخواد عقد کنیم میتونه و مهریه هم بآید بدم ؟
من میخام عقد کنم دوسشدارم میخوام باهاش زندگی کنم اون خانم نمیخاد عقد کنیم
یعنی هدفش فقط مهریه گرفتن بود؟
مهریه به چه صورت بهش تعلق میگیره؟ ۱۰۱سکه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم شما نمی توانید او را ملزم به ازدواج کنید.همان مهریه ای که در زمان صیغه تعیین شده باید پرداخت کنید.اگر مهریه تعیین نشده بوده صیغه باطل است.