11 خرداد 1402

اعتراض به حکم ملاقات فرزند

دسته بندی : خانواده | ملاقات فرزند
لیلا شیروانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام، بنده پسرم فوت شدن و یه دختر پنج ساله دارن، دادگاه حکم ملاقات در هفته داده از پنج عصر چهارشنبه تا شیش عصر جمعه، و الان یک دادنامه اومده، مبنی بر اینکه وکیل عروسم اعتراض زده که بچه باید شب کنار مادر باشه، و در انتهای این دادنامه ذکر شده که: پس از قطعیت این حکم خوانده از اجرای مفاد آن خودداری کند مشمول مقررات جلوگیری از مالقات فرزند مشترک خواهد بود.رای صادره حضوری و به استناد مواد334 ،330و336 قانون آیین دادرسی دادگاه های عمومی و انقالب در امور مدنی ظرف بیست روز از تاریخ ابالغ ، قابل اعتراض می باشد.
میخواستم بدونم که این حکم ممکنه تغییر کنه ؟و اینکه من تا وقتی حکم اصلی بیاد نمیتونم نوه ام رو ببینیم؟ و اینکه حکم اصلی چه موقع صادر میشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر محترم سلام _ امکان تغییر حکم با توجه به سن نوه ،وجود دارد.ممکن است چند ماه طول بکشد تا حکم قطعی صادر شود،شما میتوانید تقاضای صدور دستور موقت مبنی بر ملاقات طفل را بخواهید.موفق باشید