11 خرداد 1402

آیا میتوانم برای فسخ نکاح اقدام کنم؟

دسته بندی : خانواده | فسخ نکاح
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باسلام خداقوت
همسرمن تک کلیه ای هست بصورت مادرزادی که بعد ازدواج و بتازگی به من گفتن.من میتونم به دلیل عدم صداقت درخواست طلاق از طرف زوجه کنم؟مهریه تعلق میگیره؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز با سلام و احترام؛ مورد مطروحه بنظر از موارد فسخ نکاح نیست و در طلاق یکطرفه میبایست عسر و حرج را زوجه ب اثبات برساند ک صرف مورد مذکور بعید است در طلاق ب نتیجه ای برسید لیکن برای فسخ میتوانید ب استناد تدلیس دادخواست دهید تا رسیدگی شود امکان نتیجه گیری ضعیف هست ولی دلیل نمیشود که اقدامی نکنید لازم بذکر هست اگر رابطه بین شما ایجاد شده با فسخ نکاح یا طلاق مهریه تماما تعلق میگیرد لیکن در صورت عدم برقراری ارتباط جنسی موضوع اندکی متفاوت هست. موید باشید