12 خرداد 1402

مطالبه مهریه وجه نقد

دسته بندی : خانواده | مهریه
مرضیه صفدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و عرض شب به خیر .
برای اینجانب برگ لازم الاجرا جهت مهریه صادر شده به مبلغ ۵۰ میلیون تومان که مهریه اینجانب درسال ۹۲ و در زمان عقد بوده است، لطفا راهنمایی بفرمایید آیا در برگ لازم الاجرا فقط همان مبلغ مهریه قید میشود و بروز شده آن کجا و چطور درخواست میشود؟ آیا ممکن است مبلغ برگ لازم الاجرا رو پرداخت کنم مجدد جهت بروز شده ی آن اقدام جدیدی شود؟
پیشاپیش متشکرم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و درود. با توجه به اینکه مهریه شما وجه نقد است به روز حساب میشود. در اجراییه مهریه همان مبلغ داخل در سند اما با سال عقد که ۹۲ بوده قید میشود اما امکان مطالبه وجه به روز وجود دارد. مبلغ روز پرداخ مهریه بایستی مرداخت شود‌.