12 خرداد 1402

دادخواست الزام به تمکین

دسته بندی : خانواده | تمکین
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام همسرم زنم آمدم دیدم تمام وسیله های زندگیشو لباس هاش و هرچی که مربوط به اونه رو جمع کرده رفته جواب تلفنم نمیده آیا برای گرفتن عدم تمکین همین کافی و باید کجا برم برای گرفتنش

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم خیر کافی نیست و بایدابتدا برای او اظهارنامه بفرستید و اگر افاقه نکرد دادخواست الزام به تمکین دهید.از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام کنید.