29 مهر 1400

اجازه شوهر برای دریافت‌ گذرنامه

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

همسر من امريكا هستن يكساله امدم اما پاس من نيازه تمديدبشه اما اينكارو نمي كنن چطوري مي تونم شكايت كنم تايتانك بر گردم به سفارتي جايي

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام درود کاربر محترم مطابق با بند سوم ماده ۱۸ قانون گذرنامه مصوب ۱۳۵۱ “زنان شوهر دار برای گرفتن گذرنامه نیاز به اجازه شوهر دارند”؛ زنان متأهل برای گرفتن گذرنامه باید اجازه رسمی یا حضوری شوهر خود را تقدیم اداره گذرنامه کنند و بدون اجازه شوهر برای این دسته از اشخاص گذرنامه صادر نمی شود. موفق باشید