ارثيه

دسته بندی : حقوقی | املاک
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خوب هستين ببخشيد يه سوال دارم ما ايران نيستيم پدر پدرم ٤ تا خونه داشته اين خونه هم قبلا ويلايى بوده داده دسته يكى اپارتمان بسازه ١٢ طبقه اپارتمان زده فرارى شده اين ٤ تا خونه از اين ساختمون ٢ تاش به نام پدر بزرگم و ٢ تا به نام مادرپزرگمه كه هر دو جديدا فوت شدن اين خونه ها مشكل سند داره خيلى طول ميشكه تا سند بگيرن ساليان سال دادگاهى شدن فقط قلنامه اى دارن .از طرفى ما ايران نيستيم اينا خونه هارو اجاره دادن پول خونه هارم ٥ تا بچه تو ايران تقسيم كردن بين خودشون به پدر من چيزى ندادن الان ٢ خونه كه به نام پدر بزرگم بوده يكى از دختراش رفته يواشكى قلنامه كرده به نام خودش پدر بزرگم سرطان داشت وضعش خيلى وخيم بوده الان كلا ارث پدرمو ميخوان بكشن بالا كلى هم فحش دادن به ما از رهن و اجاره اين خونه ها هيچى به ما ندادن سوالم اينه ما چيكار مى تونيم بكنيم هر كدوم از اين خونه ها ٨٠ ميليون رهن شون هست چطورى جلوشونو بگيريم اصن ميشه؟ روند اين كار كه جلو رهن دادنشونو بگيريم از اين پول ها چيزى به ما ندادن چى سريع هست يا زمان ميبره؟ روند اينكه رفته قلنامه زده چى طولانى هست؟ خيلى ممنون ميشم كمكم كنين

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام كاربر محترم سوال تكراري است پاسخ شما قبلا ارسال شده است لطفا به بايگاني سوالات خود مراجعه فرناييد