14 خرداد 1402

مهریه، توقیف اتومبیل، اعسار

دسته بندی : خانواده | مهریه
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر زوج محکوم ب پرداخت مهریه شده درخواست اعسار زده و از پانی که حکم‌مهریه رفته خودشو بیکار اعلام کرده قبل اون ۱۳ سال سابقه کار در شرکت های مخنلف داشته الانم شرکت داره و کار میکنه ولی خودش بیکار و در اسنپ کار میکنه اعلام کرده یک ماشین هم داشته که در رسیدگی اداره ثبت توقیف شد ولی نتو نستم پیدا کنم توقیف کنم نامه توقیفو دارم میتونم اونو ارایه بدم که اون الان زده ب نام کسی دیگه و اینکه تکلیف مهره چی میشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام با توجه به توقیف سیستمی پلاک اتومبیل، هر نقل و انتقالی سبب زوال حق شما نمی گردد و شما می توانید کماکان اتومبیل را توقیف نمایید. در خصوص مهریه ایشان باید مطابق حکم دادگاه مهریه را پرداخت نماید.