14 خرداد 1402

اجرای سفته حسن انجام کار و فسخ قرارداد کار

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
مرضیه صفدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من سر یک کاری هستم که دور کاری هست و یک قرار داد 6 ماه دارم و الان 6 ماه من تموم شده ولی اول گفت تا 20 کار کنم الانم داریم به مشکل میخوریم به صاحب کارم و تهدید میکنه به این شکل کار کنم قرار داد منو فسخ نمیکنه وتهدید میکنه و من جزو کارمند های برترش هستم توی تمام ماه ها کارم بدون کمی کسری حتی با اضافه کاری کار کردم الانم هی میگه با این شکل میرم فسخ میکنم
و از من یک سفته 10 میلیونی گرفته و خودمم میخوام از این کار بیام بیرون باید چکار کنم ایا میتونه سفته رو بزاره اجرا
بهش گفتم ولی هی میزنه زیر حرفش

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و درود. فسخ قرارداد در صورتی ممکن است که در قرارداد این حق برای شما یا کارفرما درنظر گرفته شده باشد. سفته حسن انجام کار را درصورتی میتواند اجرا بگذارد که ثابت کند شما به تعهدات خود عمل نکرده اید و خسارت وارد نموده اید.