14 خرداد 1402

اتمام قرارداد کار و سفته حسن انجام کار

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
مرضیه صفدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

قرار داد کارم دورکاری و به صورت انلاین هست و پاره وقت
من به دلیل اینکه از این کار راضی نیستم میخوام بیام بیرون تا اتمام قراردادم 16 روز مونده و صاحب کار خیلی بد اخلاق و تهدید میکنه همش
و من توی تمام مدت کاری خوب کار کردم ولی ایشون چندین بار تهمت و دیر حقوق رو واریز کردن و قرار داد من 13 همین ماه قرار بود تموم بشه الان میگه نه باید کار کنی تا 31 ام
من بهش گفته بودم تا 20 ام میتونم برات کار کنم ولی نمیزاره این باید چکار کنم ایا میتونم از 20 به بعد کار نکنم و سفته 10 میلیونی منو اجرا نزاره و من قرار دادو تموم کنم

از موقعی شروع به کار مدرک دارک کل مدارک دست اونه و تهدید میکنه من وکیلم
قراردادو میزارم اجرا
ایا میشه به محض تموم شدن قرار داد دیگه کار نکرد و صاحب کارم برام حقوق روبریزه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و درود تا اتمام قرارداد شما مکلف به انجام تعهدات هستید و کارفرما هم باید حقوق شما را واریز کند و اگر واریز نکرد از طریق اداره کار قابل پیگیری و شکایت است.