15 خرداد 1402

طرح دادخواست استرداد فرزندان و تقاضای اخذ دستور موقت

دسته بندی : خانواده | استرداد طفل
لیلا شیروانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده همسرم ب جرم مواد مدته یک سال ونیم درزندانه ودوتا پسریکی 4ساله و2ساله دارم ک دراین مدت بدون حمایت خانواده شوهرم ازبچهام نگهداری کردم ودرطی 5سال زندگی مشترک باهمسرم ازطرف ایشان بارهامورد ضرب وکتک وتهمت قرارگرفتم ناگفته نمانه سابقه اعتیادب موادمخدرراداشته بامدرک ک سه باردرکلینیک بستری شده برایم ثابت شده ک ازلحاظ روح وروان مساعدنیست حال دیروز درغیبتم ک فرزندانم پیش مادرم بوده برادرشوهرم یعنی عموی بچها فرزندانم را با زور سوارماشین کرده وبرده خیلی ناراحتم لطفا راهنماییم کنید ک چ اقدامی کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر محترم سلام _ دادخواستی مبنی بر استرداد فرزتدانتون مطرح کنید،و بادستور موقت و اخذ دستور قضایی سریع آنهارا تحویل بگیرید.