15 خرداد 1402

مطالبه حقوق و مزایا و حق بیمه و مستمری

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مستمری
مرضیه صفدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام ...پدر اینجانب بنام خداکرم حیدری در سال ۷۰ طی یک سانحه دریایی مفقودالاثر می گردند و تاکنون هیچ خبری از ایشان نیست ..با توجه به اینکه ایشان حین کار در یک کشتیرانی خصوصی کار می کردند هیچ حق و حقوقی به خانواده متوفی تعلق نگرفته است ، در ضمن ایشان دارای کد ملوانی نیز بوده اند ...فوت فرضی ایشان سال ۸۰ صادر می گردد....و از سال ۸۰ تا کنون عملا هیچ نهادی زیر بار این قضیه نرفته است ....خواهشمند است راهنمایی کنید آیا می توان از لحاظ حقوقی و کیفری از شرکت کشتیرانی مربوطه شکایت کرد ؟ با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و درود اگر پدرتان حقوق و مزایا معوقه داشتند میتواند از طریق اداره کار پیگیری نمایید.برای برقراردی مستمری نیز باید از طریق سازمان مربوطه و بیمه مربوطه اقدام بفرمایید.