15 خرداد 1402

عدم پرداخت حق بیمه موضوع حکم قطعی

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سوابق بیمه
هدیه عرفانیان سمیعی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وعرض ادب .اگر کارفرما محکوم به پرداخت حق بیمه شود وپرداخت نکند چه اتفاقی می‌افتد ایا سازمان بیمه مدت مورد شکایت را به سابقه اضافه خواهد کرد واینکه از کارفرما چگونه وصول می‌کند درصورت عدم پرداخت

پاسخ کارشناس حقوقی :

درود اگر به سبب حکم قطعی کارفرما ملزم به رد کردن سابقه بیمه باشد شما میبایست درخواست صدور اجراییه نمایید پس از ثبت درخواست اجراییه پرونده به یکی از شعب اجرای احکام دادگستری منتقل میگردد ییس آن شعبه نامه ای به سازمان تامین اجتماعی مبنی بر محاسبه و مطالبه ی حق بیمه صادر خواهد کرد اگر تمام این پروسه هارا پیش بردید و همچنان سابقه ی بیمه ای برای شما لحاظ نشده میتوانید به استناد نامه اجرای احکام و لیست بیمه اتان در دیوان عدالت اداری به طرفیت تامین اجتماعی اقامه دعوی نمایید