15 خرداد 1402

فسخ قراداد کار با کارگر

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
مرضیه صفدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و عرض ادب . بنده کارفرما هستم در دفتر خدمات سلامت. در این دفتر مسئول فنی داریم که پروانه اش تا تاریخ ۲۸ شهریور ۱۴۰۲ اعتبار دارد منتها قرارداد نوشته شده با ایشان تا تاریخ اول آذر ۱۴۰۲ است . نظر به اینکه به دلیل عدم انجام تعهدات از سمت ایشان حاضر به تمدید پروانه ایشان نیستم و عملا بدون پروانه مسئول فنی جایگاهی در دفتر ندارد از ایشان خواسته ام که بعد از اتمام تاریخ پروانه تسویه کند و از الان به فکر کار جدید باشد . ایشان می‌گوید قرارداد من تا آذر میباشد . تکلیف من چیست آیا حرف ایشان قانونی است و بنده به دلیل منقضی شدن پروانه و با توجه به اینکه در متن قرارداد ذکر شده فسخ قرارداد به استناد ماده ۲۷ قانون کار قابل اجراست نمیتوانم قرارداد را فسخ نمایم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

با سلام و درود با توجه به اینکه قرارداد تا اذر است و تمدید پروانه با شما است ، اگر حق قسخی برای خود در قرارداد کار درنظر نگرفته باشید امکان فسخ قرارداد وجود ندارد تما میت انید در صورت قصور کارگر و رعایت ضوابط اخراج کارگر را اخراج نمایید.