30 مهر 1400

برای تنظیم وکالت حواله خودرو چه مطالبی باید درج شود؟

دسته بندی : حقوقی | وکالت
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

یک وکالت رو می خواستم بررسی کنید که فقط کاری باشه در خصوص کارهای اداری یک‌حواله خودرو و کاربرد دیگه نداشته باشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم با مراجعه به دفتر اسناد رسمی شما می توانید وکالت کاری و اداری بنام شخص مورد نظر برای موضوع خاص تنظیم نمایید ( مثلا حق مراجعه به شرکت تولید کننده و نمایندگی صادر کننده حواله خودرو ، پرداخت وجه ، تنظیم فرمهای لازم ، تحویل خودرو عند لزوم مراجعه به هر شخص حقیقی یا حقوقی جهت اخذ سند مالکیت خودرو بنام موکل همچنین حق ترخیص خودرو از پارکینگ و هر آنچه برای موضوع وکالت لازم باشد )