15 خرداد 1402

تسویه حساب با کارفرما و مطالبه مزایا

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
مرضیه صفدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام

در شرکتی مشغول به کار می باشم و الان نمی خواهم در این شرکت کار کنم و قرارداد هم بستم با شرکت الان تسویه کردم و شرکت می گوید پولت را آخر سال می دهیم آیا من می توانم علیه اقدام ین شرکت شکایت کنم به دادگاه در حالی که نسخه قرارداد هم من ندارم و فقط شرکت دارد ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و درود اگر شرکت با فسخ قرارداد از سوی شما مشکلی ندارد و قرارداد را فسخ نموده یا طبق قراردادد حق فسخ داشته اید ابتدا برای شرکت اظهارنامه ارسال و سپس شکایت خود را به از طریق اداره کار ثبت نمایید.