16 خرداد 1402

پیگیری پرونده بعد هز مختومه شدن

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر
بنده در سال ۱۴۰۰ با پیمانکاری در شرکت نفت کار کردم بعد از گذشت ۵ ماه بعلت پرداخت نکردن حقوق و بیمه همکاری نکردم بعد از پیگیری از اداره کار و درخواست و گذراندن مراحل شکایت و محکوم شدن کارفرما به پرداخت بیمه و حقوق برای اجرای حکم بنده پرونده را بردم دفتر قضای و اونجا ثبت کردم الان بعد چند ماه سامانه ثنا رو چک کردم نوشته شده که که ابلاغیه اسفند ماه ۱۴۰۱ برای کارفرما ارسال شده و الان پرونده مختومه شده من از کجا باید پیگیر حق و حقوقم بشم و آیا باید دوباره شکایت کنم

پاسخ کارشناس حقوقی :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

بااحترام - کاربر محترم به اخرین مرحله دادگاه یا پرونده اگر ادهره کار بوده به اداره کار اگر هیت حل اختلاف کارربوده به اجرای احکام ان و اگر دیوان عدالت بوده به اجرای احکام دیوان عدالت مراجعه حضوری نمایید