16 خرداد 1402

نحوه مطالبه طلب از طریق سفته

دسته بندی : تجاری | چک-سفته-برات
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام..تعمیر کار ماشین هستم بابت تعمیر یک ماشین یک سال قبل برای مبلغ ۱۴میلیون یک سفته ۲۰تومنی که مبلغ بیست تومن هم نوشته شده است و بدون تاریخ گرفتم..سفته در جایی قید نشده ..برگ سبز ماشین نیز دست من امانت هست و یک برگ نوشته شده که برگ سبز ماشین نزد من امانت است..میخواستم سفته رو اجرا بگذارم ..تاریخ خودم بنویسم و اجرا بگذارم ..کلا همان خودکار اولیه و دست خط پر کردن مال خودم است ...میتونم از طریق ثبت برای سند اقدام کنم یا چطوریه ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر سفته قابلیت مطالبه از طریق ثبت را ندارد باید دادخواست مطالبه وجه سفته را مطرح کنید تا در دادگاه بررسی شده و حکم به وجه ان داده شود نکته مهم سفته از وصف تجریدی برخوردار میباشد پس وقتی در ید شخصی باشد طلبکار حساب میشود حتی اگر خود فرد ان را پر نماید به معنی وکالت و نمایندگی فرد در پر کردن آن میباشد