01 آبان 1400

چگونه ثبت شرکت انجام دهم به مشکل برخورد نکنم

دسته بندی : تجاری | شرکت ها
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت شما بخیر
من میخوام یک شرکت خدماتی رو تاسیس کنم و کار ها از طریق اپلیکیشن انجام بشه مثل آچاره . مشاوره گرفتم گفتن شرکت تحت عنوان مسئولیت محدود برای این کار مناسبه میخواستم نظر شما رو بدونم در این رابطه و مورد بعدی قرار دادی که بین شرکت و متخصصینی که استخدام میشن باید شامل چه بند هایی باشه که امکان این که متخصصین شرکت رو دور بزنن و بعد یک مدت بازاریابی خودشون با مشتری به طور مستقیم ارتباط بگیرن و سفارش بگیرن کمتر بشه

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم ثبت شرکت مانند هر امور ثبتی دیگری، به انجام مراحل اداری و ارائه مدارک نیازمند است. همچنین، سرمایه گذاران جهت ثبت هر نوع شرکتی، می بایست از قوانین و مقررات اداره ثبت شرکت ها پیروی نموده تا شرکتشان بصورت رسمی به ثبت برسد. حتی پس از ثبت شرکت، جهت به رسمیت شناخته شدن اسناد، مدارک، برنامه ها و قراردادهای آن، همگی باید در چارچوب قوانین و مقررات تنظیم و تهیه شوند. و نیز باید اساسنامه تنظیم شود و موارد دلخواه در متن و مفاد ان گنجانده شود. مطابق ماده (94 ق.ت) حداقل شرکاء شرکت با مسئولیت محدود 2 نفر تعیین گردیده ولی قانونگذار حداکثر شرکاء را پیش بینی ننموده است.