16 خرداد 1402

بیمه ننمودن کارگر و روش برقراری بیمه

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام .کارفرما خواهر من رو چندین سال بیمه نکرده.خواهرم می خواد برای تعلق گرفتن بیمه از کارفرما شکایت کنه.می خواستیم ببینیم تکلیف ۷ درصد حق بیمه ای که کارگر خودش باید پرداخت کنه برای این سالها چی میشه.ایا خ اهرم باید ۷ درصد حق بیمه این سالها رو هم خودش پرداخت کنه برای تعلق گرفتن سالهای بیمه یا نه

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی خواهر شما میتواند در سایت تامین اجتماعی وارد شود و در خواست بازرسی از محل کار را دهد بازرس به محل مراجعه کرده و تحقیق مینماید و بابت بیمه تمام سال ها تصمیم گیری میشود و کار فرما نیز جریمه خواهد شد ،جهت اطلاع از ورود و مراحل ثبت درخواست اگر با مشکلی مواجه شدید بهتر است از گزینه تماس استفاده نمایید. موفق باشید