01 آبان 1400

پارکینگ مشاع با توافق مالکین جانمایی شده باشد

دسته بندی : حقوقی | املاک
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

در خصوص اقامه دعوی یکی از واحد های ساختمان مبنی بر داشتن حق پارکینگ با توجه به اینکه پارکینگ به صورت مشاع بوده و این واحد قبلا پارکینگ داشته ولی با یک واحد دیگه مالک قبلی چند سال پیش توافق کردن و اون رو تبدیل به سوئیت کردن و فروختن ولی تو سند همه ی واحد ها پارکینگ رو مشاع زده الان مالک جدید برای این واحد اومده و مطالبه پارکینگ میکنه در صورتی که پارکینگ به تعداد تمام واحد ها با توجه به اقدام قبلی صورت گرفته)نیست الان حق با کی هست ؟با توجه به این که اکثر مالکین توافقنامه نوشتن و امضا کردن و کروکی پارکینگ ها در توافق نامه کشیده شده همراه با اسامی مالکین نتیجه چی هست اینجا ؟آیا میشود به استناد ماده ۶ قانون تملک آپارتمانها و نظریه مشورت که هست اقدام کرد یا خیر ایا پارکینگی که گفتم جزئ مال مشاع هست یا مال مشترک اگر مال مشاع هست آیا ماده ۶ قانون تملک آپارتمانها شامل میشه یا نه ؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم باتوجه به اینکه قبلا توافق نامه با جضور کلیه مالکین نسبت به پارکینگها تنظیم شده است و مالک قبلی نیز از امتیاز خود استفاده نموده است میتوانید با استفاده از توافق نامه و شهادت شهود که همان مالکین میباشد در دادگاه دفاع نمایید