17 خرداد 1402

سوال در مورد ارث می باشد

دسته بندی : خانواده | مطالبه نفقه
مسیح گنجی اشتیجه
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
پدربزرگ و مادربزرگم سال ۸۷ وصیتنامه نوشتند،سال ۹۱ پدر من از دنیا رفتن.سال ۹۲ مادربزرگم.پدربزرگ عمو و عمه من زنده هستن .ایا از وصیت نامه مادربزرگم که خواستار تقسیم اموال به طور مساوی بود به عنوان کسی که مالش رو بخشید حتی ارث در نظر گرفته نشود امکان دارد من و خواهرم که نوه هستیم سهم پدرمون رو دریافت کنیم؟ از وصیت پدربزرگ چطور؟ ممنونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام باید بدانیم بیش از یک سوم اموال را نمیتوان وصیت نمود، مگر قبل از فوت متوفی اموالش را هبه یا بخشیده باشد، ارثی از طرف مادربزرگ چون بعد از پدرتان فوت نموده به شما تعلق نخواهد گرفت، مگر عقد صلح و .....و یا وصیتی به نفع شما شده باشد.