17 خرداد 1402

ابلاع وقت نظارت در تاریخ اعلامی به چه معناست ؟

دسته بندی : خانواده | تمکین
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام . من دیروز دادگاه الزام به تمیکن داشتم خانم هستم . رای بدوی نتونستم دادگاه شرکت کنم ب ضرر من صادر شد اعتراض زدم رفت تجدید نظر بعد از ۷ ماه دیروز دادگاهم بود رفتم اینطور ک مشخص بود قاضی به نفع من حرف میزد من مدارکم نامه پزشک قانونی بود و گزارش کلانتری و یک شکایت کیفری دو سال قبل که رضایت داده بودم . ب من نه رای اومده نه پیامک از سامانه ثنا پیگیری کردم زده وقت رسیدگی به لحاظ مهلت دادن برای ارائه اصل سند تجدید وبه وقت نظارت ۱۴۰۲/۰۴/۱۹ تغییر کرد این یعنی چه ؟؟؟؟ خود قاضی اصل سند خواسته یا وکیل طرف مقابلم؟؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام - کاربر محترم وقت نظارت جهت بررسی مدارک در خود دفتر شعبه میباشد و سپس رای صادر خواهد شد نیازی به حضور نیست