17 خرداد 1402

امکان بازنشستگی زودتر از موعد

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
مصطفی بهرامی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام
بنده خانمی هستم ۴۳ ساله با سابقه کار ۲۳ سال در یک اداره دولتی. بیمه من تامین اجتماعی هست. خواستم بدونم الان میتونم درخواست بازنشستگی با ۲۳ روز حقوق بدم؟ اگر امکانش هست طبق چه بند و تبصره و قانونی میتونم؟ ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام با توجه به حکم استخدامی شما ، اگر مشمول قانون کار باشید می توانید بازنشسته شوید ولی اگر مشمول قانون کار نباشید و مشمول قانون تامین اجتماعی باشید نمی توانید بازنشسته شوید و باید طبق ماده ۷۶ قانون تامین اجتماعی ، مشمول یکی از شرایط بند یک این ماده شوید .