17 خرداد 1402

مطالبه مبلغ قرض داده شده

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام بنده قبل از مراسم عروسی پدرخانومم هزینه عروسی را نداشت و مبلغ ۳۰ میلیون تومان به او چک در وجه حامل دادم و کمکش کردم و در اصل قرض خواست دادم الان میتونم مطالبه کنم؟ چک رو وصول کرده و خودش پشت نویسی کرده. چک حامل نوشتم ایا قابل مطالبه هست؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم در صورتی که با مدارکی مثل شاهد،ویس،پیامک و ... بتوانید قرض را اثبات کنید بله امکان مطالبه وجوددارد.